TRAJNIME

PROJEKTE & PROPOZIME

REEHUB

 

Did you know that half of the electricity in the world is consumed by buildings? How much energy could we save through more efficient buildings? The Interreg IPA CBC project REEHUB wants to increase energy efficiency in public buildings of the cross-border-area ...
read more

VJOSA

Vizioni JOnë për një mjediS të pAstër

VJOSA është një projekt i financuar nga AMSHC (Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile) dhe zbatuar nga BIRD (Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Barleti) për të promovuar nisma ndërgjegjësuese dhe aksione të tjera në drejtimin e mirëmbajtjes ambientale dhe territoriale...
read more

Proposal #1

Subtitle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Vitae et leo duis ut diam quam nulla. Sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in ante metus. Commodo quis imperdiet massa tincidunt.
read more

LAB

MULTIMEDIA

REEHUB - ENEA's technician presentation in Tirana

Mrs. Patrizia Aversa engages in the development of diagnostic methods in the laboratory and in the field to study the thermal behavior of materials used in energy efficiency and in the assessment of welfare housing through micro-climate monitoring pre and post rehabilitation. This project is implemented under the REEHUB project Interreg IPA CBC IT-AL-ME.

 

REEHUB - ENEA's technician measurements and verifications in Tirana

Ms.Patrizia Aversa during the last two days in the facilities of Reehub Tirana, undertaking measurements and verifications. Ms.Aversa is an Energy Efficiency expert that works for ENEA Brindisi at “Laboratorio Materiali funzionali e tecnologie per applicazioni sostenibili Non Destructive Evaluation Lab.

Sed ultrices vitae libero et sollicitudin. Etiam hendrerit sem ut ipsum malesuada, sit amet viverra quam lacinia. Nunc ut malesuada elit, et faucibus massa. Proin risus sem, pellentesque ac tincidunt in, gravida ac justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras scelerisque libero a ante viverra vel scelerisque orci tristique. Nullam nisl massa, ullamcorper id condimentum porta, cursus a lorem.

Nunc ut malesuada elit, et faucibus massa. Proin risus sem, pellentesque ac tincidunt in, gravida ac justo. Sed ultrices vitae libero et sollicitudin. Etiam hendrerit sem ut ipsum malesuada, sit amet viverra quam lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras scelerisque libero a ante viverra vel scelerisque orci tristique. Nullam nisl massa, ullamcorper id condimentum porta, cursus a lorem.

Nunc ut malesuada elit, et faucibus massa. Proin risus sem, pellentesque ac tincidunt in, gravida ac justo. Sed ultrices vitae libero et sollicitudin. Etiam hendrerit sem ut ipsum malesuada, sit amet viverra quam lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras scelerisque libero a ante viverra vel scelerisque orci tristique. Nullam nisl massa, ullamcorper id condimentum porta, cursus a lorem.

EKSPERTËT

Prof. Pëllumb Berberi

 

Prof. Spiro Thodhorjani

 

Prof. As. Valbona Lame (Muda)

 

Dr. Driada Mitrushi

 

Msc. Entela çipa

 

Dr. Eranda Shalsi

 

Dr. Silvana Sukaj

 

Dr. Jonila Prifti

 

Msc. Ajda çarçani

 

Partneritete

Kontaktoni